طراحی نما

طراحی نمای ساختمان یک طبقه با سرامیک

طراحی نمای ساختمان یک طبقه با سرامیک انتخاب مناسبی برای طراحی یک نمای زیبا و در عین حال مقرون به صرفه است. متریال سرامیک نما با سرامیک هایی که در کفپوش استفاده می شود، تفاوت بسیاری در میزان مقاومت و شکل ظاهری دارد.

طراحی نمای ساختمان یک طبقه با سرامیک
طراحی نمای ساختمان یک طبقه با سرامیک

کارکرد موثر سرامیک در ساخت نماهای خاص و مدرن موجب شده تا سازندگان به فکر تولید سرامیک در طرح سنگ بیفتند. سرامیک هایی که در طرح های سنگ تراورتن و گرانیت ساخته می شوند، با نمونه های اصلی مو نمی زنند. به گونه ای که تشخیص آنان برای افراد عادی ممکن نیست.

عرضه این محصولات خبری خوبی برای کارفرمایان ساختمان یک طبقه و ویلایی بود. چرا که میتوانستند با استفاده از سرامیک، یک نمای سنگی ارزان قیمت و ایمن بسازند. امروزه از سرامیک نما برای ساخت نماهای مدرن و لوکس در ساختمان های یک طبقه و ویلایی استفاده می شود.

کاهش هزینه های اجرا با طراحی اصولی نما

۲۰ درصد تخفیف برای اولین سفارش

مشخصات نمای ساختمان سرامیکی

یک نمای سرامیکی از چندین مشخصه کاربردی و متمایز برخوردار است. از جمله:

  1. وزن کمی داشته و بار کمتری بر سازه اصلی ایجاد می کند.
  2. با مقاومت بالایی که در برابر آسیب های محیطی دارد، در برابر آلودگی های محیطی و اشعه uv خورشید مقاومت می کند.
  3. تنوع قابل توجهی از طرح و رنگ داشته و تمام سلایق را پوشش می دهد. امروزه می توان انواع سرامیک نما را در طرح های سنگی، آجری و چوبی یافت.
  4. طراحی نمای ساختمان یک طبقه با سرامیک، به کاهش هزینه ها و مدیریت آن کمک می کند. هزینه این طراحی در تناسب با متراژ نما و همچنین طرح مورد نظر کارفرما تعیین می شود.
  5. متاسفانه سرامیک نما در برابر نوسانات دمایی مقاومت مطلوبی نشان نمی دهد، به همین خاطر است که معمولاً در اقلیم هایی که نوسانات دمایی فاحشی دارند مورد استفاده قرار نمی گیرد.
  6. توانایی چندانی در عایق کردن پوسته ساختمان در برابر اتلاف انرژی ندارد.
  7. استفاده از سرامیک نما در محیط های شلوغ، به جهت ناتوانی آن در جلوگیری از ورود آلودگی صوتی رایج نیست.

مطالب مرتبط

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
همین حالا تماس بگیرید